Guidede fisketure

Guidede fiskeure ved Aabenraa Fjord kan bestilles på denne side.

Guidede fisketure ved Aabenraa Fjord, kan bookes igennem denne side. Der guides både begyndere såvel som øvede hvert år i denne lækre Sønderjyske fjord.

Der er typisk tale om 1-2 personer på heldagstur efter havørred. Men vi tager også familier med på en guidet fisketur. Det kan være efter flere andre spændende fiskearter, såsom fladfisk, makrel, sild, torsk, sej og hornfisk, som alle kan fanges fra land i fjorden.

Man kan være nogenlunde sikker på, at fange havørreder når man er med guiden på havørredjagt. Man vil minimum mærke fisk eller have fisk efter blinket i løbet af dagen, skulle den alligevel ende uden fisk. Der fanges havørreder under 29 ud af 30 ture. Det er der en grund til…
Guiden er fuldtids-professionel lystfisker og fanger over 2000 havørreder om året i gennemsnit på landsplan, denne fjord inkluderet.

I løbet af dagen får man tips og tricks til fiskeriet på hver fiskeplads, generel information om kyst- og fjordfiskeriet efter havørreder og en guide der ikke selv fisker, som det skal være. Guiden er med for at hjælpe med at lande fisk, hjælpe med at finde den rigtige agn , samt til at råde og vejlede generelt.

Læs mere om guiden og om priserne her: Guidede fisketure m. Jari P…

Guidede fisketure – pris og info

Bestiller man en guidet tur efter havørreder i aabenraafjord.dk, får man følgende inkluderet i prisen:

  • En hel dags guidet fiskeri – alle døgnets lyse timer. Ønsker man en kortere tur, er prisen den samme.

Ønsker man at komme på tur med familien, kan man leje fiskegrej og udstyr til fiskeriet og guiden kan medbringe agn, såsom sandorm, børsteorm eller eksempelvis sildestykker til fiskeriet. Skriv hvor mange i er, og om I har alt udstyr m.m.

Booking og kontakt:

Skriv til os pr. mail, hvis du vil booke en guidet tur eller har spørgsmål generelt: Kontakt…


Læs også om guidede fisketure i eksempelvis Augustenborg Fjord her: Guidede fisketure på Als…


error: Content is protected !!